Прекрасна куќа во Бардовци

Шифра : 1238

Адреса :

Скопје

Населба : Бардовци

Финансиски информации :

Цена 360.000,00 €

Детали :

Наместеност Ненаместен
Простор за живеење 350,00 m²
Простор на земјиште 700,00 m²
Број на спални соби 4
Број на катови 2
Број на бањи 2
Број на тоалети 1

Се продава нова куќа во Бардовци кај Белите вили.

Куќата е ПО+ПР+1+ПТК со убаво среден двор каде што има летниковец од 50м2, 3 паркинг места и една гаража.

Подрумот е 40м2 и таму е сместена просторијата за парно (со опции на нафта, дрва или струја)

 

Сакате повеќе информации? Оставете Ваша порака

Врати се кон листата