Апартман во Козле од 135м2

Шифра : 3875

Адреса :

1000 Скопје

Населба : Козле

Финансиски информации :

Издава 1.500,00 € / месечно

Детали :

Простор за живеење 135,00 m²
Простор на земјиште 160,00 m²
Број на спални соби 3
Број на бањи 2
Број на тоалети 1

Апартманот се наоѓа во близина на Германска амбасада во нова зграда на приземје. Апартманот има голем салон со камин, трпезариски дел, кујна со излез на летна кујна и хортикултурно уреден двор од 160м2. Исто така има родителска соба, купатило, детска соба, работна, тоалет... Станот од сите страни има природна светлина и до сега беше невселен. Со станот се добиваат и две гаражни места. 

Сакате повеќе информации? Оставете Ваша порака

Врати се кон листата