Популарни понуди

Детали Се издава стан во Центар Издава : 260,00 € / месечно
Детали Стан на Водно Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Црниче Издава : 650,00 € / месечно
Детали Стан на Водно од 85м2 Издава : 650,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец 160м2 Издава : 1.500,00 € / месечно
Детали Апартман во Жданец Издава : 1.100,00 € / месечно
Детали Стан во Дебар Маало Издава : 450,00 € / месечно
Детали Стан во Центар Издава : 550,00 € / месечно
Детали Стан во Козле Издава : 250,00 € / месечно
Детали Луксузна куќа во Бардови Издава : 2.500,00 € / месечно
Детали Куќа со базен во Сопиште Издава : 2.500,00 € / месечно

Подреди по датум | Подреди по цена | Подреди по површина | Подреди по популарност | Подреди по град | Подреди по населба

Резултати по страна :

Ненаместена куќа со базен во Бардовци ( Шифра : 430)
Детали
Издава : 2.000,00 € / месечно
Простор за живеење : 430,00 m²
Простор на земјиште : 900,00 m²
Детали
Стан во Центар од 75м2 ( Шифра : 3403)
Детали
Издава : 650,00 € / месечно
Простор за живеење : 75,00 m²
Детали
Прекрасен стан од 145м2 во Центар ( Шифра : 3808)
Детали
Издава : 1.200,00 € / месечно
Простор за живеење : 145,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Аптека во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина, Пошта во близина, Банка во близина
Детали
Прекрасен дуплекс во куќа во Козле ( Шифра : 171)
Детали
Издава : 1.300,00 € / месечно
Простор за живеење : 225,00 m²
Детали
Куќа во Козле близу Германска Амбасада ( Шифра : 425)
Детали
Издава : 700,00 € / месечно
Простор за живеење : 100,00 m²
Простор на земјиште : 350,00 m²
Удобности : Училиште во близина, Детска градинка во близина, Амбуланта во близина, Детско игралиште во близина
Детали